#

Продукція броварських підприємств може вийти на іноземні ринки

12.08.2021 13:55
Продукція броварських підприємств може вийти на іноземні ринки
Фото з місця події

Учора, 11 серпня, заступник міського голови Микола Бабак та начальниця управління економіки та інвестицій Тетяна Троценко зустрілись з послом Молдови Русланом Болбочаном

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Браварської міської ради.

Метою візиту стала промоція броварських підприємств, сприяння їх виходу на нові іноземні ринки та налагодження економічних та культурних зв’язків з Республікою Молдова.

У ході зустрічі обговорювались перспективи встановлення торговельно-економічного та культурно-освітнього співробітництва, а також можливість укладення угоди про побратимські зв’язки між містом Бровари та одним з міст Молдови. Посол приділив особливу увагу розвитку економічної сфери та запропонував декілька молдовських підприємств для подальшої співпраці.

Посольству були передані буклети з продукцією броварських підприємств, а також інформація про підприємства англійською мовою, які в подальшому будуть поширюватись на різноманітних з метою інформування потенційних іноземних клієнтів щодо української продукції.

У кінці зустрічі сторони висловили сподівання на продовження започаткованої співпраці заради добробуту обох народів.

Нагадаємо, що нещодавно комунальне підприємство "Бровари-Благоустрій" закупило 1000 літрів препарату для боротьби з амброзією "амбростоп".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: