#

Прогноз погоди для мешканців Київщини на 13-те травня

12.05.2021 21:25
Прогноз погоди для мешканців Київщини на 13-те травня
Фото з мережі Інтернет

У четвер на території Київської області прогнозується ясна погода без опадів. Температура повітря становитиме +6⁰…+8⁰ вночі, а вдень +16⁰…+18⁰. Вітер південно-східний з поривами до 4 метрів за секунду. Вранці місцями можливий слабкий туман

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Обухівський та Білоцерківський райони) 13 травня за вікном буде тепло та сонячно. Температура повітря майорітиме в межах +17⁰…+18⁰ вдень та +6⁰…+8⁰ вночі. Без суттєвих опадів.

На півночі області (Вишгородський район) також не очікуються опади. Пориви вітру до 4 метрів за секунду. Температурні показники повітря коливатимуться на рівні +6⁰…+8⁰ вночі та +17⁰…+19⁰ вдень.

На заході області (Фастівський та Бучанський райони) протягом дня стоятиме мінливо хмарна погода. Температура повітря буде +17⁰…+18⁰ вдень та +6⁰…+8⁰ вночі. Вітер південно-східний зі швидкістю до 4 метрів за секунду.

На сході області (Бориспільський та Броварський райони) весь день світитиме сонце, яке прогріє приземний шар атмосфери до показників +17 вдень. У нічний час температура повітря буде +7⁰…+9⁰. Опади не очікуються. 

Читати "Моя Київщина" у Telegram