#

Прогноз погоди для мешканців Київщини на 3-тє червня

02.06.2021 21:00
Прогноз погоди для мешканців Київщини на 3-тє червня
Фото інформаційного порталу "Моя Київщина"

За вікном трішки потепліє, але буде доволі вітряно.Температура повітря 3 червня коливатиметься в межах +10⁰…+12⁰ вночі, а вдень +18⁰…+20⁰. Вітер північно-східний з поривами до 7 метрів за секунду. Без опадів, а протягом дня стоятиме мінливо хмарна погода

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Обухівський та Білоцерківський райони) погода буде формуватися під впливом антициклону, який наразі знаходиться на півночі Європи, тому за вікном опадів не буде. Температура повітря майорітиме в межах +10⁰…+12⁰ вночі, а вдень +18⁰…+20⁰.

На півночі області (Вишгородський район) без опадів, а протягом дня стоятиме мінливо хмарна погода. Температурні показники повітря очікуються на рівні +10⁰ вночі та +19⁰ вдень.

На заході області (Фастівський та Бучанський райони) вітряно. Повітря вдень прогріється лише до 19⁰ вдень, а вночі буде холодно +10⁰…+12⁰ вночі. 

На сході області (Бориспільський та Броварський райони) за вікном погода не буде радувати високими температурними показниками, які знаходитимуться в межах +10⁰…+12⁰ вночі та +18⁰…+20⁰ вдень. Вітер північно-східний зі швидкістю до 3 метрів за секунду. Без суттєвих опадів.


Читати "Моя Київщина" у Telegram