#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 1-ше грудня

30.11.2020 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 1-ше грудня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині антициклон та теплий атмосферний фронт сформують мінливо хмарну погоду. Стовпчики термометрів за вікном коливатимуться в межах -4⁰…-2⁰ вночі, а вдень -1⁰…+1⁰. Вітер північно-східний з швидкістю 2-3 метри за секунду. Вранці можливий туман, а також на дорогах очікується ожеледиця

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) вночі стоятиме мороз -4⁰…-2⁰ вночі, а вдень температура повітря підніметься вище нуля та буде становити +1⁰. Пориви вітру до 3 метрів за секунду.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) без опадів та хмарно. Температура повітря буде -4⁰…-2⁰ вночі та -1⁰…+1⁰ вночі. Вітер північно-східний з швидкістю 2-3 метри за секунду.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) температура повітря становитиме -4⁰…-2⁰ вночі та -1⁰…+1⁰ вдень. Вітер північно-східний з поривами до 4 метрів за секунду. Без опадів. На дорогах ожеледиця.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) весь день буде мінлива хмарність, а температура повітря буде -1⁰…+1⁰ вдень та -3⁰…-1⁰ вночі. Пориви вітру до 3 метри за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) антициклон принесе суху погоду. Повітря прогріється до -1⁰…+1⁰ вдень, а вночі становитиме -4⁰…-2⁰.


Читати "Моя Київщина" у Telegram