#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 1-ше липня

30.06.2020 21:08
Прогноз погоди для жителів Київщини на 1-ше липня

На Київщині в перший день липня прогнозується спекотна погода. Повітря прогріється до показників +16⁰…+18⁰ вночі, а вдень +26⁰…+28⁰. Вітер західний з поривами до 3 метрів за секунду. Опади не очікуються

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) за вікном буде сонячно та спекотно. Температура повітря становитиме +26⁰…+28⁰ та +17⁰…+19⁰ вночі. Без опадів.  

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) протягом дня стовпчики термометрів будуть показувати +26⁰…+28⁰, а вночі температурні показники коливатимуться в межах +16⁰…+18⁰ вдень. Опади не прогнозуються.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) буде стояти жарка погода із поривами вітру до 3 метрів за секунду. Вдень приземний шар повітря нагріється до +28⁰. Пориви вітру до 4 метрів за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) опади не прогнозуються, а протягом дня буде ясно та тепло. Стовпчики термометрів покажуть становитиме +26⁰…+28⁰ вдень та +17⁰…+19⁰ вночі

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) вітер західний із поривами до 2 метрів за секунду. Температура повітря +17⁰…+18⁰ вночі, а вдень +26⁰…+28⁰.


Читати "Моя Київщина" у Telegram