#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 1-ше серпня

31.07.2020 20:40
Прогноз погоди для жителів Київщини на 1-ше серпня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині очікується дощова погода. Температура повітря буде триматися на рівні +22⁰…+24⁰ вдень, а вночі опуститься до +12⁰…+14⁰. Вітер північно-західний із швидкістю до 4 метрів за секунду. Протягом дня хмарна погода

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) стовпчики термометрів покажуть +22⁰…+24⁰ вдень та +12⁰…+15⁰ вночі. Протягом дня прогнозуються опади у вигляді злив.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) ртутні стовпчики покажуть +12⁰…+14⁰ вночі та +22⁰…+24⁰ вдень. Вітер матиме північно-західний напрямок із швидкістю до 3 метрів за секунду.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) прогнозуються опади. Температура повітря в межах +22⁰…+24⁰ вдень та +13⁰…+14⁰ вночі. Протягом дня мінливо хмарна погода.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) буде хмарно, але тепло. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду із північно-західним напрямком. Температура повітря +22⁰…+24⁰ вдень та +13⁰…+14⁰ вночі.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) вітер північно-західний із поривами до 4 метрів за секунду. Температура повітря буде +13⁰…+14⁰ вночі, а вдень +22⁰…+24⁰. Грози.


Читати "Моя Київщина" у Facebook