#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 10-те грудня

09.12.2020 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 10-те грудня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині прогнозується різка зміна погоди. Пройде циклон, який принесе потепління та опади. Таким чином температура повітря буде -4⁰…-2⁰ вночі, а вдень -2⁰…+1⁰. Вітер південно-східний з швидкістю до 4 метрів за секунду. Протягом дня хмарно, а місцями можливий мокрий сніг  

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) у четвер за вікном стоятиме хмарна погода. Температура повітря стане вищою та буде -1⁰…+1⁰ вдень, а вночі -4⁰…-2⁰. Очікується сніг.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) стане тепліше, але, на жаль, за хмари сховається сонце, та підуть опади у вигляді мокрого снігу. Температура повітря на рівні двох метрів буде становити -4⁰…-2⁰ вночі та -1⁰…+1⁰ вдень.  

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) також прогнозується потепління. Температура повітря становитиме -4⁰…-2⁰ вночі та -1⁰…+1⁰ вдень. Вітер південно-східний із швидкістю 2-3 метри за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) пронозується хмарна погода з опадами. Температура повітря очікується в межах -1⁰…+1⁰ вдень, та -4⁰…-2⁰ вночі. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) протягом дня хмарно та відносно тепло. Температурні показники повітря будуть -4⁰…-2⁰ вночі, а вдень -1⁰…+1⁰. Циклон принесе опади у вигляді мокрого снігу.


Читати "Моя Київщина" у Facebook