#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 10-те лютого

09.02.2021 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 10-те лютого
Фото з мережі Інтернет

На Київщині завтра погоду буде формувати циклон. Він зумовить снігопад, який буде тривати весь день. Стовпчики термометрів у середу будуть коливатися в межах -9⁰…-7⁰ вночі, а вдень -7⁰…-5⁰. Вітер північно-східний з швидкістю до 7 метрів за секунду. На дорогах ожеледиця

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Обухівський та Білоцерківський райони) очікується вітряна погода та опади у вигляді снігу. Температура повітря становитиме -7⁰…-5⁰ вдень, а вночі -10⁰…-8⁰. Протягом дня хмарно.

На півночі області (Вишгородський район) прогнозується сильний снігопад.  Вітер північно-східний з швидкістю до 6 метрів за секунду. Температурні показники приземного шару атмосфери будуть -10⁰…-9⁰ вночі та -7⁰…-5⁰ вдень. Дороги покриються ожеледицею.

На заході області (Фастівський та Бучанський райони) також буде панувати за вікном прохолодна погода. Ртутні стовпчики покажуть -5⁰…-7⁰ вдень та -10⁰…-8⁰ вночі. Швидкість вітру 6-7 метрів за секунду. Сніг.

На сході області (Бориспільський та Броварський райони) протягом дня хмарно та прохолодно. Температура повітря буде -10⁰…-8⁰ вночі, а вдень -5⁰…-7⁰. На дорогах ожеледиця. Пориви вітру до 8 метрів за секунду.

Читати "Моя Київщина" у Facebook