#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 10-те травня

09.05.2020 19:06
Прогноз погоди для жителів Київщини на 10-те травня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині температура повітря прогнозується у межах +8⁰…+11⁰ вночі, а вдень +19⁰…+20⁰. Вітер південно-західний із швидкістю 2-3 метри за секунду. Протягом дня мінливо хмарна погода. Опади не очікуються

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) температурні показники приземного шару атмосфери вдень досягнуть +19⁰, а вночі будуть +9⁰. По всій території без опадів. Максимальні пориви вітру до 3 метрів за секунду.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) ймовірність опадів надзвичайно мала. Стовпчити термометрів покажуть +8⁰…+10⁰ вночі та +18⁰…+20⁰ вдень. Вітер південно-західний із швидкістю 2-3 метри за секунду.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) температурні показники повітря становитимуть +7⁰…+9⁰ вночі та +19⁰…+21⁰ вдень. Сухо.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) атмосферні показники будуть становити +19⁰…+21⁰, а вночі вони опустяться до +9⁰.  Протягом дня мінливо хмарна погода. Максимальні пориви вітру до 3 метрів за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) температура повітря +7⁰…+8⁰ вночі, а вдень +16⁰…+17⁰. Ймовірність опадів мала. Вітер північний із швидкістю 2-3 метри за секунду.


Читати "Моя Київщина" у Facebook