#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 11-те грудня

10.12.2020 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 11-те грудня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині 11 грудня очікується мінлива хмарна погода, де швидкість вітру буде 3-4 метри за секунду з південно-східним напрямком.  Стовпчики термометрів будуть коливатимуться в межах -2⁰…0⁰ вночі, а вдень -1⁰…+1⁰. Вночі очікується мокрий сніг, вдень без опадів. На дорогах ожеледиця

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) у п'ятницю за вікном буде стояти хмарна погода.  Стовпчики термометрів покажуть +1⁰ вдень, а вночі -3⁰. Вдень суттєвих опадів. Дороги покриються ожеледицею.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) температура повітря за вікном буде становити -3⁰…-1⁰ вночі та -1⁰…+1⁰ вдень. Протягом дня хмарно. Вночі очікується мокрий сніг.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) вдень також без опадів. Температура повітря становитиме -3⁰…-1⁰ вночі та -1⁰…+1⁰ вдень. Вітер південно-східний із швидкістю 2-3 метри за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) на дорогах ожеледиця, а вночі очікуються опади у вигляді мокрого снігу. Температура повітря буде -1⁰…+1⁰ вдень, та -3⁰…-2⁰ вночі.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) протягом дня хмарно та вітряно. Температурні показники повітря становитимуть -4⁰…-2⁰ вночі, а вдень -1⁰…+1⁰. 


Читати "Моя Київщина" у Facebook