#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 11-те лютого

10.02.2021 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 11-те лютого
Фото з мережі Інтернет

Завтра на Київщині очікується мокрий сніг та пориви вітру до 10 метрів за секунду. Температурні показники повітря будуть -10⁰…-8⁰ вночі, а вдень -3⁰…-1⁰. Протягом дня хмарно. На дорогах очікується ожеледиця

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Обухівський та Білоцерківський райони) прогнозується снігопад, який зумовить теплий фронт. Також він принесе незначне потепління, але все одно буде прохолодно. Температура повітря вдень буде становити -1⁰, а вночі -10⁰.

На півночі області (Вишгородський район) за вікном буде вітряно та морозно. Стовпчики термометрів покажуть -8⁰…-7⁰ вночі та -3⁰…-1⁰ вдень. На дорогах ожеледиця.

На заході області (Фастівський та Бучанський райони) снігопад знову буде заважати транспорту та людям. Вітер південно-східний з поривами до 8 метрів за секунду. Температура повітря прогнозується в межах -3⁰…-1⁰ вдень та -10⁰…-8⁰ вночі. На дорогах ожеледиця.

На сході області (Бориспільський та Броварський райони) циклон зумовить хмарну погоду з опадами вигляді мокрого снігу, тому дороги покриються ожеледицею. Температурні показники повітря будуть -9⁰…-8⁰ вночі, а вдень -2⁰…-1⁰. 


Читати "Моя Київщина" у Facebook