#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 11-те травня

10.05.2020 18:41
Прогноз погоди для жителів Київщини на 11-те травня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині 11 травня погодні умови будуть формуватися під впливом антициклону. Ртутні стовпчики за вікном покажуть +7⁰…+9⁰ вночі та +25⁰…+27⁰ вдень. Протягом дня стоятиме ясна погода. Опади на всій території області не прогнозуються. Вітер південний з швидкістю 3-4 метри за секунду  

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) весь день буде ясно. Температура повітря коливатиметься в межах +25⁰…+27⁰ вдень. Без опадів.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) на дворі прогнозується сонячна та спекотна погода. Температурні показники повітря будуть +7⁰…+9⁰ вночі та +25⁰…+27⁰ вдень.  Вітер південний з поривати до 5 метрів за секунду.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) температура повітря становитиме +7⁰…+9⁰ вночі та +25⁰…+27⁰ вдень. Вітер південний з швидкістю до 4 метрів за секунду. Без опадів.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) антициклон принесе ясну та спекотну погоду. Температурні показники газової оболонки атмосфери будуть в межах +25⁰…+27⁰ вдень та +7⁰…+9⁰ вночі. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) у понеділок 11 травня, очікується ясна погода. Навколишнє середовище прогріється  до +26⁰…+27⁰ вдень, вночі термометри покажуть не менше ніж +9⁰. Без опадів.


Читати "Моя Київщина" у Telegram