#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 12-те грудня

11.12.2020 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 12-те грудня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині теплий фронт зумовить прохолодну погоду та опади у вигляді мокрого снігу. Температура повітря буде -6⁰…-4⁰ вночі, а вдень -2⁰…0⁰. Вітер буде мати східний напрямок з швидкістю до 5 метрів за секунду. На дорогах ожеледиця

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) очікується хмарна та прохолодна погода. Температура повітря за вікном становитиме -6⁰…-4⁰ вночі, а вдень -2⁰…0⁰. Пориви вітру до 6 метрів за секунду.  Місцями очікується сніг.

 На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) прогнозується схожа синоптична ситуація: холодно та вітряно. Температурні показники повітря коливатимуться в межах -6⁰…-4⁰ вночі, а вдень -2⁰…0⁰. Пронозуються опади у вигляді мокрого снігу. Дороги покриються ожеледицею.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) небо повністю буде затягнуто хмарами, а температура повітря становитиме -6⁰…-4⁰ вночі та -2⁰…0⁰ вдень. Вітер матиме східний напрямок із швидкістю до 4  метрів за секунду. Сніг.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) протягом дня очікується мокрий сніг. Температура приземного шару атмосфери 12 грудня на рівні двох метрів буде -2⁰…0⁰ вдень та 6⁰…-4⁰ вночі. Пориви вітру до 5 метри за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) дороги покриються ожеледицею, а протягом доби можливий мокрий сніг. Вітер сіхдний з поривами до 5 метрів за секунду. Температура повітря становитиме -6⁰…-4⁰ вночі, а вдень -2⁰…0⁰.


Читати "Моя Київщина" у Facebook