#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 12-те травня

11.05.2020 19:50
Прогноз погоди для жителів Київщини на 12-те травня
Фото з мережі Інтернет

На території Київської області 12 травня очікується похолодання, яке зумовить циклон, що прийде з Європи. Теплий атмосферний фронт спровокує місцями зливи та грози з градом. Температура повітря буде +7⁰…+9⁰ вночі та +18⁰…+20⁰ вдень. Вітер північно-західний, його швидкість 2-3 метри за секунду. Протягом дня хмарно, проте можливі тимчасові прояснення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) весь день буде хмарно. Стовпчики термометрів коливатимуться в межах +19⁰…+20⁰ вдень, а вночі вони опустяться до показників +7⁰. Місцями грози.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) температура повітря буде в межах +7⁰…+9⁰ вночі та +18⁰…+20⁰ вдень. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) температура повітря становитиме +7⁰…+9⁰ вночі та +18⁰…+20⁰ вдень. Вітер північно-західний з поривами до 4 метрів за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) також прогнозується дощ. Температурні показники газової оболонки атмосфери очікуються в межах +18⁰…+20⁰ вдень та +7⁰…+9⁰ вночі. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) теплий атмосферний фронт зумовить хмарну та дощову погоду. Температура повітря +7⁰…+9⁰ вночі, а вдень +18⁰…+20⁰. 


Читати "Моя Київщина" у Facebook