#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 13-те липня

12.07.2020 19:20
Прогноз погоди для жителів Київщини на 13-те липня
Фото з мережі Інтернет

У Київській області в понеділок погодні умови будуть формуватися під впливом теплого атмосферного фронту, який зумовить дощову та прохолодну погоду. Стовпчики термометрів опустяться до показників +12⁰…+14⁰ вночі, а вдень коливатимуться в межах +19⁰…+21⁰. Протягом пануватиме мінлива хмарність, а опади прогнозуються вночі у вигляді злив та гроз

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) у понеділок очікується похолодання. Температура повітря буде +19⁰…+21⁰ вдень та +12⁰…+14⁰ вночі. Вітер північно-західний з поривами до 4 метрів за секунду.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) очікується прохолодна погода. Температура повітря коливатиметься в межах +12⁰…+14⁰ вночі та +19⁰…+21⁰ вдень. Вночі можливі місцями грози.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) спека, яка панувала в неділю, зникне без сліду, а на її місце прийде прохолода та опади. Температурні показники повітря знаходитимуться в межах +19⁰…+21⁰ вдень та +12⁰…+14⁰ вночі.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) вітер північно-західний з поривами до 5 метрів за секунду.  Температура повітря буде +19⁰…+21⁰ вдень та +14⁰…+15⁰ вночі.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) теплий атмосферний фронт принесе прохолоду та опади в нічні години.  Повітря прогріється до +12⁰…+14⁰ вночі, а до вдень +19⁰…+21⁰. 


Читати "Моя Київщина" у Telegram