#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 13-те травня

12.05.2020 20:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 13-те травня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині у середу прогнозується прохолодна погода. Стовпчики термометрів покажуть +14⁰…+16⁰ вдень, вночі +1⁰…+3⁰. Вітер матиме південно-західний напрямок із швидкістю до 8 метрів за секунду. Протягом дня буде хмарно, але можливі прояснення. У ранкові години місцями очікуються заморозки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) також пануватиме хмарна погода. Температура повітря коливатиметься в межах +13⁰…+15⁰ вдень та +1⁰…+3⁰ вночі. Без суттєвих опадів.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) буде вітряно та прохолодно. Температурні показники приземного шару атмосфери становитимуть +1⁰…+2⁰ вночі та +13⁰…+15⁰ вдень. Вітер південно-західний із швидкістю 6-7 метрів за секунду.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) вночі температура повітря буде +1⁰…+4⁰, а вдень прогріється до +13⁰…+15⁰ вночі. Протягом дня мінливо-хмарна погода. Очікуються заморозки.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) буде хмарно та прохолодно. Швидкість вітру 5-6 метрів за секунду із південно-західним напрямком. Температура повітря +13⁰…+15⁰ вдень та +2⁰…+4⁰ вночі.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) вітер південно-західний із поривами до 7 метрів за секунду. Температура повітря становитиме +2⁰…+4⁰ вночі, а вдень +13⁰…+15⁰.


Читати "Моя Київщина" у Telegram