#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 14-те грудня

13.12.2020 19:30
Прогноз погоди для жителів Київщини на 14-те грудня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині температура повітря буде становити -2⁰…-0⁰ вночі та -1⁰…+1⁰ вдень. Вітер південно-східний зі швидкістю 3-4 метри за секунду. На дорогах прогнозується ожеледиця. Протягом дня хмарно, а також можливий слабкий сніг та дощ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) за вікном буде прохолодна та волога погода. На дорогах ожеледиця. Температура повітря становитиме -1⁰…+1⁰ вдень та -2⁰…0⁰ вночі. Можливий мокрий сніг.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) у ранкові години дороги покриються ожеледицею, а протягом дня очікується дощ та сніг. Швидкість вітру 2-3 метри за секунду. Температура навколишнього середовища протягом дня буде становити -1⁰…+1⁰, а вночі -2⁰…-1⁰ .

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) протягом доби можливий  слабкий сніг. Стовпчики термометрів коливатимуться в межах -1⁰…+1⁰ вдень, а вночі  -2⁰…0⁰.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) вночі буде прохолодно -2⁰…-1⁰, а вдень значно тепліше -1⁰…+1⁰. Вітер північно-східний зі швидкістю до 4 метрів за секунду. На дорогах ожеледиця. Очікуються опади у вигляді снігу

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) 14 грудня температурні показники повітря знаходитимуться в межах -2⁰…-1⁰ вночі, а вдень -1⁰…+1⁰. На дорогах ожеледиця. Також варто зазначити, що прогнозується мокрий сніг протягом дня.

Читати "Моя Київщина" у Facebook