#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 14-те лютого

13.02.2021 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 14-те лютого
Фото з мережі Інтернет

Завтра, 14 лютого, на Київщині погоду буде формувати антициклон, який зумовить мінливо хмарну погоду. Вночі місцями можливий сніг. Температура повітря буде -14⁰…-12⁰ вночі, а вдень -6⁰…4⁰. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний з поривами до 6 метрів за секунду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Обухівський та Білоцерківський райони) нарешті перестане йти сніг та вигляне сонце. За вікном температура повітря буде -6⁰…-5⁰ вдень та вночі -14⁰…-12⁰. На дорогах ожеледиця.

На півночі області (Вишгородський район) антициклон принесе ясну та прохолодну погоду, де температура приземного шару атмосфери буде -14⁰…-12⁰ вночі та -5⁰…-4⁰ вдень. Пориви вітру до 5 метрів за секунду.

На заході області (Фастівський та Бучанський райони) буде триматися морозна погода. Температурні показники повітря становитимуть -6⁰…-4⁰ вдень, та -6⁰…-4⁰ вночі. Швидкість вітру до 7 метрів за секунду. Протягом дня мінлива хмарність.

На сході області (Бориспільський та Броварський райони) 14 лютого вночі повітря вихолоне до -14⁰, а день прогріється до -6⁰. Опади у вигляді снігу можливі лише вночі. Вітер північно-західний з поривами до 6 метрів за секунду. На дорогах ожеледиця.

Читати "Моя Київщина" у Facebook