#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 14-те травня

13.05.2020 19:47
Прогноз погоди для жителів Київщини на 14-те травня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині 14 травня прогнозується дощова погода. Температура повітря буде коливатися в межах +13⁰…+15⁰ вдень, а вночі становитиме +6⁰…+8⁰. Вітер північний з швидкістю до 4 метрів за секунду. Протягом дня хмарно, але можливі тимчасові прояснення. Очікується незначний туман у ранкові години

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) протягом дня місцями буде йти дрібний дощ, а температурні показники приземного шару атмосфери будуть +13⁰…+15⁰ вдень та +6⁰…+8⁰ вночі. Максимальні пориви вітру до 4 метрів за секунду.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) ртутні стовпчики за вікном покажуть +6⁰…+8⁰ вночі та +13⁰…+16⁰ вдень. Вітер матиме північний напрямок із швидкістю 2-3 метри за секунду. Дощ.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) також прогнозуються опади. Стовпчики термометрів коливатимуться в межах +14⁰…+16⁰ вдень та +5⁰…+7⁰ вночі. Пориви вітру до 3 метрів за секунду. Хмарно.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) швидкість вітру 3-4 метри за секунду із північним напрямком. Температура повітря +14⁰…+16⁰ вдень та +5⁰…+7⁰ вночі.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) прохолодно. Очікується дрібний дощ. Вітер південний із поривами до 5 метрів за секунду. Температура повітря буде +5⁰…+7⁰ вночі, а вдень +13⁰…+15⁰.


Читати "Моя Київщина" у Facebook