#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 15-те грудня

14.12.2020 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 15-те грудня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині очікується хмарна погода без опадів. Температура повітря буде -1⁰…+1⁰ вночі, а вдень 0⁰…+1⁰. Вітер північно-західний з швидкістю 2-3 метри за секунду. Вранці місцями можливий туман. На дорогах ожеледиця  

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) протягом дня триматиметься хмарна погода. Стовпчики термометрів будуть показувати -1⁰…0⁰ вночі, а вдень 0⁰…+1⁰. Вітер північно-західний до 4 метрів за секунду.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) температура повітря становитиме -1⁰…0⁰ вночі, а вдень воно прогріється до +2⁰. Без суттєвих опадів.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) вітер північно-західний з поривами до 3 метрів за секунду. Температура повітря буде -1⁰…+1⁰ вночі та +1⁰…+2⁰ вдень.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) вранці на дорогах можлива ожеледиця. Температурні показники газової оболонки атмосфери будуть 0⁰…+2⁰ вдень та -1⁰…+1⁰ вночі. Пориви вітру до 3 метри за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) небо затягнеться хмарами. Повітря прогріється до +1⁰ вдень, а вночі вихолоне до -2⁰.


Читати "Моя Київщина" у Facebook