#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 15-те лютого

14.02.2021 20:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 15-те лютого
Фото з мережі Інтернет

На Київщині у понеділок триматиметься ясна та морозна погода. Вдень на дворі температура повітря буде -8⁰…-6⁰, а вночі дані показники опустяться до -12⁰. Вітер південно-західний з швидкістю до 5 метрів за секунду. Без опадів. Дороги будуть покриті ожеледицею

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Обухівський та Білоцерківський райони) очікується ясна погода без опадів. Температура повітря прогнозується в межах -8⁰…-6⁰ вдень, а вночі буде -12⁰…-10⁰.

На півночі області (Вишгородський район) також небо в більшості випадків буде ясним, але очікується морозна погода -12⁰…-11⁰ вночі та -8⁰…-6⁰ вдень. На дорогах ожеледиця.

На заході області (Фастівський та Бучанський райони) буде відчуватися вплив антициклону. Саме він зумовить ясну  погоду та буде тримати температурні показники повітря на рівні -8⁰…-6⁰ вдень, та -12⁰…-11⁰ вночі. Швидкість вітру до 5 метрів за секунду.

На сході області (Бориспільський та Броварський райони) протягом дня ясно. За вікном температура повітря прогнозується в межах -12⁰…-10⁰ вночі, а вдень -8⁰…-6⁰. Пориви вітру до 6 метрів за секунду.

Читати "Моя Київщина" у Facebook