#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 15-те травня

14.05.2020 20:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 15-те травня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині у п'ятницю прогнозується прохолодна погода. Стовпчики термометрів покажуть +14⁰…+16⁰ вдень, а вночі ці показники становитимуть +4⁰…+6⁰. Вітер матиме західний напрямок із швидкістю до 4 метрів за секунду. Протягом дня буде хмарно, але можливі прояснення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) стовпчики термометрів покажуть +3⁰…+5⁰ вночі та +15⁰…+17⁰ вдень. Швидкість вітру 2-3 метри за секунду. Без опадів.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) стоятиме вітряна та прохолодна погода. Температура повітря очікується в межах +4⁰…+6⁰ вночі та +15⁰…+17⁰ вдень.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) вітер західний з швидкістю до 4 метрів за секунду. Температура повітря досягне показників +4⁰…+6⁰ вночі та +14⁰…+17⁰ вдень. Без опадів.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) протягом дня стоятиме мінливо-хмарна погода. Температурні показники газової оболонки атмосфери прогнозуються в межах +14⁰…+16⁰ вдень та +4⁰…+5⁰ вночі. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) стовпчики термометрів сягнуть +4⁰…+6⁰ вночі та вдень +14⁰…+16⁰. Пориви вітру до 3 метрів за секунду. Вранці туман. Без суттєвих опадів.


Читати "Моя Київщина" у Telegram