#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 16-те травня

15.05.2020 18:51
Прогноз погоди для жителів Київщини на 16-те травня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині погодні умови будуть формуватися під впливом циклону. Температура повітря становитиме +15⁰…+17⁰ вдень, а вночі коливатиметься в межах +6⁰…+8⁰. Вітер західний із швидкістю до 5 метрів за секунду. Протягом дня стоятиме хмарна погода. Вночі можливий дощ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) також очікуються опади у нічні години. Вдень температурні показники повітря досягнуть позначки +17⁰, а вночі дещо опустяться та будуть +6⁰…+8⁰. Хмарно, але можливі прояснення.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) прогнозується похмура погода. Тут ртутні стовпчики термометрів покажуть +6⁰…+7⁰ вночі та +14⁰…+16⁰ вдень. Вітер буде мати західний напрямок із швидкістю 3-4 метри за секунду.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) температура повітря коливатиметься в межах +15⁰…+27⁰ вдень та +6⁰…+7⁰ вночі. Хмарно, але можливі короткочасні прояснення.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) пориви вітру до 4 метрів за секунду з західним напрямком. Температура повітря буде +15⁰…+17⁰ вдень та +6⁰…+7⁰ вночі. У нічні години дощ.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) проходження холодного фронту може зумовити дощову погоду та сильний вітер. Температура повітря матиме значення +6⁰…+7⁰ вночі, а вдень +16⁰…+17⁰.


Читати "Моя Київщина" у Facebook