#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 17-те лютого

16.02.2021 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 17-те лютого
Фото з місця події

На Київщині 17 лютого за вікном стоятиме ясна та морозна погода. Температурні показники повітря коливатимуться в межах -19⁰…-17⁰ вночі, а вдень -8⁰…-6⁰. Вранці на дорогах ожеледиці. Протягом дня без суттєвих опадів. Вітер південно-західний з поривами до 5 метрів за секунду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) погодні умови будуть формуватися під впливом антициклону. Температура повітря становитиме -18⁰…-17⁰ вночі, а вдень -8⁰…-6⁰.Без суттєвих опадів.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) весь день стоятиме мінлива хмарність. Стовпчики термометрів покажуть -19⁰…-17⁰ вночі, а вдень повітря прогріється до -8⁰. На дорогах ожеледиця.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) без опадів. Температура повітря становитиме -19⁰…-18⁰ вночі та -8⁰…-6⁰ вдень. Вітер південно-західний з поривами до 5 метрів за секунду

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) ртутні термометри за вікном покажуть -19⁰…-17⁰ вдень та -8⁰…-7⁰ вночі. Опади не прогнозуються.


Читати "Моя Київщина" у Telegram