#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 17-те травня

16.05.2020 21:11
Прогноз погоди для жителів Київщини на 17-те травня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині за вікном буде стояти прохолодна та хмарна погода. Температура повітря в межах +16⁰…+18⁰ вдень, а вночі +6⁰…+8⁰. Вітер південно-західний із швидкістю до 5 метрів за секунду. Протягом дня очікується мілкий дощ, можливі місцями грози

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) температурні показники приземного шару атмосфери коливатимуться у межах +16⁰…+18⁰ вдень та +6⁰…+8⁰ вночі. Протягом дня хмарно. Дощ.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) небо повністю буде закрито хмарами. Ртутні стовпчики покажуть +6⁰…+7⁰ вночі та +16⁰…+18⁰ вдень. Вітер матиме південно-західний напрямок із швидкістю 2-3 метри за секунду.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) прогнозуються опади у вигляді мілкого дощу. Температура повітря в межах +16⁰…+18⁰ вдень та +5⁰…+6⁰ вночі.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) швидкість вітру 3-4 метри за секунду із південно-західним напрямком. Температура повітря +16⁰…+18⁰ вдень та +5⁰…+6⁰ вночі. Дощ.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) вітряно та прохолодно. Максимальні пориви вітру до 5 метрів за секунду. Температура повітря досягне показників +4⁰…+6⁰ вночі, а вдень +16⁰…+18⁰.


 

Читати "Моя Київщина" у Facebook