#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 18-те квітня

17.04.2021 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 18-те квітня
Фото з мережі Інтернет

У неділю на території Київщини збережеться хмарна погода з температурою повітря на рівні +5⁰…+7⁰ вночі та  +9⁰…+11⁰ вдень. Місцями можливий короткочасний дощ. Вітер західний, а його швидкість до 4 метрів за секунду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Обухівський та Білоцерківський райони) у неділю температурні показники приземного шару атмосфери будуть +10⁰…+12⁰ вдень та +5⁰…+7⁰ вночі. Подекуди незначні опади у вигляді слабкого дощу. Протягом дня хмарно.

На півночі області (Вишгородський район) за вікном стоятиме також хмарна погода. Температура повітря коливатиметься в межах +4⁰…+6⁰ вночі та +10⁰…+12⁰ вдень. Пориви вітру до 4 метрів за секунду.

На заході області (Фастівський та Бучанський райони) у неділю прогнозується дощова погода. Вітер західний з поривами до 4 метрів за секунду. Температура повітря становитиме +10⁰…+11⁰ вдень та +4⁰…+5⁰ вночі.

На сході області (Бориспільський та Броварський райони) 18 квітня також місцями можливий дощ. Повітря прогріється до +12 вдень, а вночі буде +5. Вітер західний зі швидкістю до 4 метрів за секунду.

Читати "Моя Київщина" у Facebook