#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 18-те травня

17.05.2020 20:28
Прогноз погоди для жителів Київщини на 18-те травня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині у понеділок прогнозується прохолодна та хмарна погода. Стовпчики термометрів покажуть +15⁰…+17⁰ вдень, вночі +5⁰…+7⁰. Вітер матиме північно-західний напрямок із швидкістю до 4 метрів за секунду. Протягом дня можливі прояснення. Вночі очікується дощ, вдень ймовірність опадів низька  

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) також пануватиме хмарна погода. Температура повітря коливатиметься в межах +17⁰…+18⁰ вдень та +6⁰…+7⁰ вночі. Вдень без суттєвих опадів.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) буде вітряно та прохолодно. Температурні показники приземного шару атмосфери становитимуть +5⁰…+6⁰ вночі та +15⁰…+17⁰ вдень. Вітер північно-західний із швидкістю 6-7 метрів за секунду.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) вночі температура повітря буде +4⁰…+6⁰, а вдень прогріється до +15⁰…+17⁰ вночі. Протягом дня мінливо-хмарна погода. Вночі очікується дощ.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) буде хмарно та прохолодно. Швидкість вітру 5-6 метрів за секунду з північно-західним напрямком. Температура повітря +15⁰…+16⁰ вдень та +4⁰…+6⁰ вночі.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) вітер північно-західний з поривами до 5 метрів за секунду. Повітря прогріється до +5⁰…+6⁰ вночі, а вдень +15⁰…+16⁰. Вночі місцями можливий дощ.


Читати "Моя Київщина" у Facebook