#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 2-ге лютого

01.02.2021 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 2-ге лютого
Фото з мережі Інтернет

У вівторок на Київщині вночі очікується сніг, а день буде сонячно. Пориви вітру до 4 метрів за секунду з північно-східним напрямком. Стовпчики термометрів покажуть -10⁰…-8⁰ вночі, а вдень -5⁰…-3⁰. На дорогах ожеледиця

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) вночі теплий атмосферний фронт принесе опади у вигляді снігу. Вдень ясно, а температура повітря буде -5⁰…-3⁰. Максимальні пориви вітру до 4 метрів за секунду.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) вночі температура повітря буде становити -10⁰…-8⁰ вночі, а вдень коливатиметься в межах -4⁰…-3⁰ вдень. Сніг можливий тільки вночі.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) вдень без опадів. Температурні показники повітря будуть -10⁰…-8⁰ вночі та -5⁰…-4⁰ вдень. Вітер північно-східний з швидкістю до 3 метрів за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) вночі очікується прохолодна погода, адже температура повітря впаде до позначки -10. Вдень дані показники становитимуть -4⁰…-3⁰. Пориви вітру до 4 метрів за секунду.  

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) протягом дня ясно та прохолодно.  За вікном повітря прогріється до -5⁰…-3⁰ вдень, а вночі буде морозно до -10⁰. 


Читати "Моя Київщина" у Telegram