#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 2-ге серпня

01.08.2020 19:55
Прогноз погоди для жителів Київщини на 2-ге серпня
Фото з мережі Інтернет

У Київській області холодний атмосферний фронт буде тримати температуру повітря в межах  +12⁰…+13⁰ вночі, а вдень +23⁰…+25⁰. Протягом дня очікується мінливо хмарна погода. Опади по всій території області не прогнозуються. Вітер північно-західний з швидкістю до 4 метрів за секунду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) за вікном буде хмарно та не спекотно. Повітря прогріється до +22⁰…+24⁰ та +12⁰…+14⁰ вночі. Без суттєвих опадів.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) очікується мінливо хмарна погода. Температура повітря буде становити +12⁰…+14⁰ вночі та +22⁰…+24⁰ вдень. Пориви вітру до 4 метрів за секунду.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) за вікном буде дути північно-західний вітер з поривами до 4 метрів за секунду. Температура повітря очікується в межах +24⁰…+25⁰ вдень та +12⁰…+15⁰ вночі. Без опадів.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) 2 серпня стоятиме сонячна погода. Стовпчики термометрів покажуть +22⁰…+24⁰ вдень та +12⁰…+15⁰ вночі. Сухо.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) у неділю пануватиме мінливо хмарна погода. Температура повітря буде +15⁰…+17⁰ вночі, а вдень +23⁰…+25⁰. Без суттєвих опадів.


Читати "Моя Київщина" у Telegram