#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 20-те листопада

19.11.2020 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 20-те листопада
Фото з мережі Інтернет

На Київщині 20 листопада  прогнозується прохолодна погода з температурою повітря, яка буде коливатися в межах -3⁰…-2⁰ вночі, а вдень +2⁰…+4⁰. Вітер південний із швидкістю 2-3 метри за секунду. На дорогах ожеледиця. Протягом дня хмарно, а також можливі опади у вигляді снігу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) очікується вітряна погода, швидкість вітру до 5 метрів за секунду, а також слабкий сніг. Температурні показники знаходитимуся в інтервалі +2⁰…+4⁰ вдень та -3⁰…-2⁰ вночі. Можливий слабкий туман.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) на дорогах ожеледиця, а температура навколишнього середовища буде становити -3⁰…-2⁰ вночі та +2⁰…+4⁰ вдень. Протягом дня хмарно. Вітер південний із поривами до 4 метрів за секунду. Очікується незначний сніг.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) прогнозується прохолодна та волога погода. Вранці дороги вкриються ожеледицею, а стовпчики термометрів вночі опустяться до -3⁰. Вдень буде тепліше, повітря прогріється до +4⁰. Можливий сніг. 

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) також передбачається прохолодна погода з опадами у вигляді мокрого снігу. Температурні показники повітря будуть в межах +2⁰…+4⁰ вдень, та -4⁰…-2⁰ вночі. На дорогах ожеледиця.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) протягом дня хмарно та прохолодно. Температура навколишнього -4⁰…-2⁰ вночі, а вдень +2⁰…+4⁰. На дорогах ожеледиця. Швидкість вітру 2-3 метри за секунду.


Читати "Моя Київщина" у Facebook