#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 21-ше травня

20.05.2020 19:45
Прогноз погоди для жителів Київщини на 21-ше травня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині циклон зумовить хмарну та прохолодну погоду. Стовпчики термометрів покажуть +13⁰…+15⁰ вдень. Вночі буде прохолодно +2⁰…+5⁰. Вітер матиме північно-західний напрямок із швидкістю 4-5 метрів за секунду. Місцями прогнозуються заморозки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) також пануватиме хмарна та прохолодна погода за вікном. Температура повітря коливатиметься в межах +13⁰…+15⁰ вдень та +3⁰…+5⁰ вночі. Без суттєвих опадів.   

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) буде вітряно та прохолодно. Температурні показники приземного шару атмосфери становитимуть +3⁰…+4⁰ вночі та +12⁰…+14⁰ вдень. Очікуються заморозки.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) вночі температура повітря буде +2⁰…+4⁰, а вдень прогріється до +12⁰…+14⁰ вночі. Протягом дня хмарно, але можливі прояснення.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) швидкість вітру 3-4 метри за секунду із північно-західним напрямком. Температура повітря +12⁰…+14⁰ вдень та +3⁰…+5⁰ вночі.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) місцями також очікуються заморозки. Без суттєвих опадів. Температура повітря буде +2⁰…+4⁰ вночі, а вдень +12⁰…+15⁰.


Читати "Моя Київщина" у Facebook