#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 22-ге листопада

21.11.2020 19:45
Прогноз погоди для жителів Київщини на 22-ге листопада
Фото з мережі Інтернет

На Київщині стовпчики термометрів опустяться до показників -3⁰…-2⁰ вночі, а в день будуть +1⁰…+3⁰. Вітер північно-західний з поривами до 4 метрів за секунду. Протягом дня без опадів та хмарно

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) прогнозується мінливо хмарна погода без опадів. Температура повітря коливатиметься в межах -3⁰…-2⁰ вночі та +1⁰…+2⁰ вдень.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) також без опадів, а пориви вітру до 3 метрів за секунду. Температура повітря буде -3⁰…-2⁰ вночі та +1⁰…+3⁰ вдень. Протягом дня хмарно, але можливі тимчасові прояснення.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) також без суттєвих опадів. Стовпчики термометрів покажуть -2⁰…-1⁰ вночі та +1⁰…+3⁰ вдень. Вітер північно-західний з швидкістю 3-4 метри за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) хмарно та прохолоно. Температурні показники приземного шару атмосфери будуть +1⁰…+2⁰ вдень та -2⁰…-1⁰ вночі. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) вітер північно-західний із поривами до 4 метрів за секунду. Температура повітря -4⁰…-2⁰ вночі, а вдень +2⁰…+3⁰. На дорогах ожеледиця.


Читати "Моя Київщина" у Facebook