#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 22-ге травня

21.05.2020 19:30
Прогноз погоди для жителів Київщини на 22-ге травня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині прогнозується прохолодна погода та опади у вигляді слабкого дощу. Температура повітря за вікном буде +10⁰…+12⁰ вдень, а вночі становитиме +3⁰…+5⁰. Вітер північно-західний з швидкістю до 5 метрів за секунду. Протягом дня хмарно

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) температурні показники приземного шару атмосфери коливатимуться у межах +16⁰…+17⁰ вдень та +6⁰…+8⁰ вночі. Можливі опади.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) ртутні стовпчики покажуть +3⁰…+5⁰ вночі та +10⁰…+12⁰ вдень. Вітер матиме північно-західний напрямок з швидкістю 2-3 метри за секунду. Можливий дощ.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) прогнозуються опади у вигляді слабкого дощу. Температура повітря в межах +10⁰…+12⁰ вдень та +3⁰…+4⁰ вночі.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) на дворі пануватиме хмарна та прохолодна погода. Температура повітря становитиме +10⁰…+12⁰ вдень та +2⁰…+4⁰ вночі. Дощ.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) вітер північно-західний з поривами до 4 метрів за секунду. Температура приземного шару атмосфери на рівні двох метрів буде +3⁰…+5⁰ вночі, а вдень +10⁰…+12⁰. Очікується дощ. 


Читати "Моя Київщина" у Facebook