#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 23-тє червня

22.06.2020 19:50
Прогноз погоди для жителів Київщини на 23-тє червня
Фото з мережі Інтернет

У вівторок, 23 червня, над Київщиною стоятиме циклон, який принесе опади у вигляді сильних злив та гроз у другій половині дня. Температура повітря дещо знизиться та буде становити +17⁰…+19⁰ вночі, а вдень +25⁰…+27⁰. Вітер матиме північний напрямок з швидкістю 3-4 метри за секунду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) холодний фронт зумовить грози з градом та сильні пориви вітру. Повітря в цей день прогріється до показників +25⁰…+27⁰ та +17⁰…+19⁰ вночі.     

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) погодні умови буде формувати фронт оклюзії, який також принесе опади у вигляді злив. Протягом дня пануватиме мінлива хмарність, а температура повітря буде +17⁰…+19⁰ вночі та +25⁰…+27⁰ вдень.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) очікується мінливо хмарна погода. Температура повітря буде +25⁰…+27⁰ вдень та +17⁰…+19⁰ вночі. Прогнозуються грози.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) також  присутня велика ймовірність опадів. Швидкість вітру 2-3 метри з північним напрямком. Температура повітря становитиме +25⁰…+27⁰ вдень та +18⁰…+19⁰ вночі.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) через теплий атмосферний фронт буде тепліше та грози будуть не сильні. Стовпчики термометрів покажуть +17⁰…+19⁰ вночі, а вдень +27⁰…+29⁰.


Читати "Моя Київщина" у Telegram