#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 23-тє травня

22.05.2020 19:24
Прогноз погоди для жителів Київщини на 23-тє травня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині фронт оклюзії принесе опади та прохолоду. За вікном ртутні стовпчики термометрів покажуть +12⁰…+14⁰ вдень, а опустяться до +4⁰. Вітер матиме північно- західний напрямок, а швидкість до 6 метрів за секунду. Протягом дня хмарно. Місцями можливі заморозки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) в суботу очікується дощова та вітряна погода. Повітря прогріється до показників +12⁰…+14⁰ вдень та +4⁰…+5⁰ вночі.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) погодні умови не буть кращими: холодно та волого. Пориви вітру до 7 метрів за секунду, температура повітря буде +3⁰…+5⁰ вночі та +13⁰…+14⁰ вдень.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) травень не порадує теплом, а навпаки буде вітряно та прохолодно. Температура повітря в межах +12⁰…+14⁰ вдень та +3⁰…+5⁰ вночі. Протягом дня мінливо хмарна погода. Грози.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) швидкість вітру 5-6 метрів за секунду з північно-західним напрямком. Температура повітря становитиме +12⁰…+13⁰ вдень та +3⁰…+4⁰ вночі. Можливі опади.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) 23 травня буде вітряно та холодно. Протягом дня можливий дощ. Температура повітря буде +3⁰…+5⁰ вночі, а вдень +12⁰…+13⁰.


Читати "Моя Київщина" у Telegram