#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 25-те червня

24.06.2020 19:55
Прогноз погоди для жителів Київщини на 25-те червня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині нарешті не прогнозуються опади. Стовчики термометрів покажуть +26⁰…+28⁰ вдень, а вночі  температурні показники коливатимуться в межах  +15⁰…+17⁰. Вітер північно-східний із швидкістю до 3 метрів за секунду.  Протягом дня стоятиме сонячна погода

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) стоятиме спекотна на суха погода. Температура повітря очікується в межах +25⁰…+28⁰ вдень та +15⁰…+17⁰ вночі.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) вночі прохолодно до +15⁰, а вдень температурні показники досягнуть +28⁰. Пориви вітру до 3 метрів за секунду. Без опадів.  

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) протягом дня стоятиме сонячна погода. Температура повітря в межах +26⁰…+27⁰ вдень та +15⁰…+17⁰ вночі. Ймовірність опадів мала.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) буде ясно та тепло. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду із північно-східним напрямком. Температура повітря прогнозується в межах +26⁰…+28⁰ вдень та +15⁰…+17⁰ вночі.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) вітер північно-східний із поривами до 3 метрів за секунду. Температура повітря буде +16⁰…+18⁰ вночі, а вдень +26⁰…+28⁰.


Читати "Моя Київщина" у Telegram