#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 25-те листопада

24.11.2020 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 25-те листопада
Фото з мережі Інтернет

На Київщині очікується волога та мінливо хмарна погода.  Температура повітря коливатиметься в межах +1⁰…+2⁰ вночі, а вдень +4⁰…+6⁰. Вітер північно-західний з швидкістю до 4 метрів за секунду. Місцями можливий туман та мілкий дощ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) прогнозується волога погода. Температура повітря буде +3⁰…+5⁰ вдень, а вночі вихолоне до +1⁰…+2⁰. Пориви вітру до 3 метрів за секунду.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) температура повітря очікуться в межах +1⁰…+2⁰ вночі та +3⁰…+5⁰ вдень. Протягом дня хмарно. Місцями туман.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) без опадів. Температура повітря становитиме +1⁰…+2⁰ вночі та +3⁰…+5⁰ вдень. Вітер північно-західний із швидкістю 2-3 метри за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) очікується прохолодна та волога погода. Ртутні стовпчики покажуть +3⁰…+5⁰ вдень, та +1⁰…+2⁰ вночі. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) протягом дня хмарно та прохолодно. Температурні показники повітря будуть +1⁰…+2⁰ вночі, а вдень +3⁰…+5⁰. Пориви вітру до 4 метрів за секунду.

Читати "Моя Київщина" у Telegram