#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 26-те листопада

25.11.2020 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 26-те листопада
Фото з мережі Інтернет

На Київщині прогнозується незначне потепління. Температура повітря буде знаходитися в межах +1⁰…+3⁰ вночі, а вдень +5⁰…+7⁰. Опади не прогнозуються. Вітер набуде південно-західного напрямку з швидкістю 3-4 метри за секунду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) буде тепло та ясно. Вночі температура повітря буде +2⁰, а вдень досягне показників до +7⁰. Пориви вітру до 5 метрів за секунду.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) без опадів, а швидкість вітру до 4 метрів за секунду. Температурні показники повітря коливатимуться в межах +1⁰…+3⁰ вночі та +6⁰…+7⁰ вдень.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) протягом дня мінливо хмарна погода. Температура повітря становитиме +2⁰…+4⁰ вночі та +6⁰…+7⁰ вдень. Без суттєвих опадів. Вранці можливий туман

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) температурні показники газової оболонки атмосфери прогнозуються в межах +6⁰…+7⁰ вдень та 0⁰…+2⁰ вночі. Швидкість вітру 2-4 метри за секунду. Без опадів.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) вітер південно-західни із поривами до 4 метрів за секунду. Температура повітря +1⁰…+2⁰ вночі, а вдень +6⁰…+7⁰. Також без опадів.


Читати "Моя Київщина" у Facebook