#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 26-те січня

25.01.2021 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 26-те січня
Фото з мережі Інтернет

Завтра на Київщині буде стояти хмарна погода. Вночі можливий слабкий сніг, а вранці на дорогах ожеледиця. Температура повітря буде -2⁰…0⁰ вночі, а вдень становитиме +1⁰…+3⁰. Вітер південно-західний з швидкістю до 4 метрів за секунду. 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) у вівторок очікується прохолодна та хмарна погода. Температурні показники повітря будуть +1⁰…+3⁰ вдень, а вночі вихолоне до -1⁰. Опади у вигляді снігу лише вночі.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) циклон принесе вночі сніг, а вдень буде сухо.  Температура повітря буде коливатися в межах -1⁰…0⁰ вночі та +1⁰…+2⁰ вдень. Протягом дня хмарно.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) місцями туман, проте без опадів. Стовпчики термомтерів покажуть -1⁰…0⁰ вночі та +1⁰…+2⁰ вдень. Вітер південно-західний із швидкістю до 4 метрів за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) також очікується прохолодна погода. Температура повітря  26 січня буде +1⁰…+3⁰ вдень, та -1⁰…0⁰ вночі. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) протягом дня хмарно та прохолодно. Температурні показники повітря будуть -1⁰…0⁰ вночі, а вдень +1⁰…+2⁰. Пориви вітру до 4 метрів за секунду.

Читати "Моя Київщина" у Facebook