#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 26-те травня

25.05.2020 19:40
Прогноз погоди для жителів Київщини на 26-те травня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині 26 травня антициклон принесе прохолодну погоду. Вітер північно-східний із поривами до 4 метрів за секунду. Стовпчики термометрів покажуть +12⁰…+14⁰ вдень, а вночі +8⁰…+10⁰. Місцями грози та короткочасні зливи

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) температура повітря становитиме +12⁰…+14⁰ вдень та +8⁰…+10⁰ вночі. Очікуються опади. Вітер північно-східний із швидкістю до 4 метрів за секунду.     

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) весь день будуть йти опади. Повітря прогріється до показників +8⁰…+10⁰ вночі та +12⁰…+14⁰ вдень. Вітер матиме північно-східний напрямок із швидкістю 2-3 метри за секунду.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) також прогнозуються опади. Температура повітря буде +12⁰…+14⁰ вдень та +8⁰…+10⁰ вночі. Протягом дня мінливо хмарна погода. Грози.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) буде прохолодно. Швидкість вітру до 3 метрів за секунду. Температура навколишнього середовища прогнозується в межах +12⁰…+14⁰ вдень та +8⁰…+10⁰ вночі. Дощ.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) вітер північно-східний із поривами до 4 метрів за секунду. Температура повітря буде +8⁰…+10⁰ вночі, а вдень +12⁰…+14⁰.


Читати "Моя Київщина" у Facebook