#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 27-ме травня

26.05.2020 19:50
Прогноз погоди для жителів Київщини на 27-ме травня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині 27 травня весь день буде йти дощ. Температура повітря буде становити +15⁰…+17⁰ вдень, а вночі опуститься до +9⁰…+11⁰. Вітер північно-східний із швидкістю до 3 метрів за секунду. Хмарно, але можливі прояснення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) протягом дня буде переважати дощова погода. Температура повітря прогнозується в межах +15⁰…+17⁰ вдень та +9⁰…+11⁰ вночі. Максимальні пориви вітру до 3 метрів за секунду.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) ртутні стовпчики покажуть +9⁰…+12⁰ вночі та +15⁰…+17⁰ вдень. Вітер матиме північно-східний напрямок із швидкістю 2-3 метри за секунду. Є ймовірність опадів.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) протягом дня небо буде повністю перекрито хмарами. Стовпчики термометрів покажуть +15⁰…+17⁰ вдень та +9⁰…+11⁰ вночі. В першій половині дня можливі опади.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) буде хмарно та прохолодно. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду з північно-східним напрямком. Температура повітря +15⁰…+17⁰ вдень та +9⁰…+11⁰ вночі.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) вітер північно-західний із поривами до 3 метрів за секунду. Температура повітря буде +9⁰…+11⁰ вночі, а вдень +14⁰…+16⁰. Очікується дощ.


Читати "Моя Київщина" у Facebook