#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 28-ме лютого

27.02.2021 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 28-ме лютого
Фото з мережі Інтернет

На Київщині в останній день зими стоятиме прохолодна погода з опадами у вигляді мокрого снігу. Температура повітря прогнозується в межах -1⁰…+1⁰ вночі, а вдень +2⁰…+4⁰. На дорогах можлива ожеледиця. Пориви вітру до 5 метрів за секунду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Обухівський та Білоцерківський райони) у неділю буде хмарно та вітряно. Температурні показники повітря становитимуть +2⁰…+4⁰ вдень, а вночі опустяться до -1⁰

На півночі області (Вишгородський район) за вікном очікується мокрий сніг, а температура повітря коливатиметься в межах -1⁰…0⁰ вночі та +2⁰…+4⁰ вдень. Вітер північно-західний з поривами до 4 метрів за секунду.

На заході області (Фастівський та Бучанський райони) в неділю прогнозується прохолодна погода. За вікном приземний шар атмосфери вдень прогріється до +4⁰, а вночі вихолоне до -1⁰. Місцями очікується мокрий сніг.

На сході області (Бориспільський та Броварський райони) 28 лютого протягом дня хмарно та волого. Температурні показники повітря становитимуть  -1⁰…+1⁰ вночі, а вдень +3⁰…+4⁰. На дорогах можлива ожеледиця.

Читати "Моя Київщина" у Telegram