#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 28-ме січня

27.01.2021 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 28-ме січня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині 28 січня очікується мороз та опади у вигляді снігу.  Стовпчики термометрів  за вікном будуть коливатимуться в межах -4⁰…-3⁰ вночі, а вдень -3⁰…-1⁰. Вітер північний з швидкістю до 4 метрів за секунду. Протягом дня хмарно

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) у четвер температурні показники повітря будуть -3⁰…-1⁰ вдень, а вночі -4⁰…-2⁰. Місцями сніг.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) прогнозується прохолодна погода. Температура повітря буде в межах -4⁰…-3⁰ вночі та -3⁰…-1⁰ вдень. Протягом дня хмарно.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) очікується сніг. Температура повітря становитиме -4⁰…-2⁰ вночі та -2⁰…-1⁰ вдень. Пориви вітру до 4 метрів за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) прохолодна та хмарна погода. Вітер північний з поривами до 3 метрів за секунду. Температура повітря буде коливатися в межах -3⁰…-2⁰ вдень, та -4⁰…-3⁰ вночі. Місцями сніг.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) завтра протягом дня хмарно та прохолодно. Температурні показники повітря очікуються в межах -4⁰…-3⁰ вночі, а вдень -3⁰…-1⁰. 


Читати "Моя Київщина" у Facebook