#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 29-те листопада

28.11.2020 20:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 29-те листопада
Фото з мережі Інтернет

На Київщині погодні умови буде формувати теплий атмосферний фронт. Стовпчики термотерів за вікном коливатимуться в межах -1⁰…+1⁰ вночі, а вдень +1⁰…+2⁰. Вітер південно-західний з швидкістю 2-3 метри за секунду. Вранці очікується туман. Протягом дня очікується мокрий сніг

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони)  циклон зумовить хмарну погоду. Температура приземного шару атмосфери буде -1⁰…+2⁰ вночі та вдень +1⁰…+2⁰. Пориви вітру до 4 метрів за секунду.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) циклон принесе дощ. Температурні показники становитимуть -1⁰…+2⁰ вночі, а вдень +2⁰…+3⁰. Протягом дня буде хмарна погода. Вранці туман.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) також прогнозується мокрий сніг та туман. Температура приземного шару атмосфери буде -1⁰…+2⁰ вночі та +2⁰…+3⁰ вдень. Вітер південно-західний з поривами до 4 метрів за секунду.   

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) ртутні термометри за вікном покажуть -1⁰…+2⁰ вдень та +2⁰…+3⁰ вночі. Пориви вітру до 3 метри за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) очікується схожа синоптична ситуація: хмарно та прохолодно. Температура приземного шару атмосфери на рівні двох метрів буде -1⁰…+2⁰ вночі, а вдень +2⁰…+4⁰.


Читати "Моя Київщина" у Telegram