#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 29-те січня

28.01.2021 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 29-те січня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині в п’ятницю погоду буде формувати циклон, який зумовить опади у вигляді снігу. 29 січня стовпчики термометрів будуть коливатимуться в межах -6⁰…-4⁰ вночі, а вдень -1⁰…+1⁰. Вітер південно-західний з швидкістю до 5 метрів за секунду. На дорогах ожеледиця

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) у п'ятницю фронт оклюзії вночі стане причиною низьких температур, які будуть становити -6⁰…-5⁰, а вдень повітря прогріється до +1⁰. Швидкість вітру до 5 метрів за секунду.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) завтра очікується прохолодна погода. Температура повітря прогнозується в межах -6⁰…-4⁰ вночі та -1⁰…+1⁰ вдень. Протягом дня хмарно.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) очікується сніг. На дорогах ожеледиця, а температура повітря становитиме -6⁰…-4⁰ вночі та 0⁰…+2⁰ вдень..

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) прогнозується прохолодна погода, де температурні показники повітря будуть -1⁰…+1⁰ вдень, та -6⁰…-4⁰ вночі. Вітер південно-західний з швидкістю до 5 метрів за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) циклон принесе протягом дня хмарну погоду з опадами. Пориви вітру до 5 метрів за секунду. Ртутні стовпчики покажуть -6⁰…-4⁰ вночі, а вдень -1⁰…+1⁰. 


Читати "Моя Київщина" у Facebook