#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 29-те травня

28.05.2020 19:10
Прогноз погоди для жителів Київщини на 29-те травня
Фото з мережі Інтернет

У четвер по всій території Київської області прогнозуються грози та зливи. Вітер південно-східний із швидкістю до 5 метрів за секунду. Температура повітря за вікном коливатиметься в межах +16⁰…+18⁰ вдень, а вночі буде становити +8⁰…+9⁰

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) весь буде хмарно та проходно. Місцями грози з градом. Температура приземного шару атмосфери становитиме +16⁰…+17⁰ вдень та +6⁰…+8⁰ вночі.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) погодні умови формуватиме теплий атмосферний фронт. Температурні показники повітря очікуються в межах +6⁰…+7⁰ вночі та +16⁰…+18⁰ вдень.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) протягом дня хмарно та прохолодно. Температура повітря в межах +16⁰…+17⁰ вдень та +6⁰…+7⁰ вночі. Прогнозуються грози.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) швидкість вітру 3-4 метри за секунду із південно-західним напрямком. Температура повітря становитиме +16⁰…+17⁰ вдень та +7⁰…+8⁰ вночі.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) 29 травня прогнозуються зливи та грози. Температура газової оболонки атмосфери буде +7⁰…+8⁰ вночі, а вдень +16⁰…+17⁰. Хмарно. 


Читати "Моя Київщина" у Telegram