#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 3-тє червня

02.06.2020 19:34
Прогноз погоди для жителів Київщини на 3-тє червня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині очікується дощова погода. Температура повітря буде триматися на рівні +16⁰…+18⁰ вдень, а вночі опуститься до +6⁰…+8⁰. Вітер південний із швидкістю до 4 метрів за секунду. Протягом дня хмарно, можливі тимчасові прояснення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) стовпчики термометрів покажуть +16⁰…+18⁰ вдень та +6⁰…+8⁰ вночі. Протягом дня прогнозуються опади у вигляді злив.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) ртутні стовпчики покажуть +6⁰…+8⁰ вночі та +16⁰…+18⁰ вдень. Вітер матиме південний напрямок із швидкістю до 3 метрів за секунду.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) прогнозуються опади. Температура повітря в межах +16⁰…+18⁰ вдень та +6⁰…+8⁰ вночі. Хмарно.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) буде хмарно, але відносно тепло. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду із південно-західним напрямком. Температура повітря +16⁰…+17⁰ вдень та +6⁰…+7⁰ вночі.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) вітер південний із поривами до 4 метрів за секунду. Температура повітря буде +6⁰…+7⁰ вночі, а вдень +17⁰…+18⁰. Грози.


Читати "Моя Київщина" у Telegram