#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 3-тє грудня

02.12.2020 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 3-тє грудня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині та в столиці очікується хмарна погода. Температура повітря буде в межах -4⁰…-2⁰ вночі, а вдень 0⁰…+2⁰. Вітер південно-східний з швидкістю 2-3 метри за секунду. Вранці прогнозується туман

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) за вікном стоятиме мінливо хмарна погода. Температура повітря буде -4⁰…-2⁰ вночі, а вдень +0⁰…+2⁰. Пориви вітру до 3 метрів за секунду. Без суттєвих опадів.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) за вікном пануватиме зимова погода: прохолодно та хмарно. Стовпчики термометрів покажуть -4⁰…-2⁰ вночі, а вдень повітря прогріється до +1⁰…+2⁰.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) очікується схожа синоптична ситуація: температура повітря становитиме -4⁰…-3⁰ вночі та +1⁰…+3⁰ вдень. Вітер західний з швидкістю 3-4 метри за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) весь день буде хмарно та без опадів, а ртутні термометри за вікном покажуть +1⁰…+3⁰ вдень та -2⁰…0⁰ вночі. Пориви вітру до 3 метри за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) температура приземного шару атмосфери на рівні двох метрів буде -2⁰…0⁰ вночі, а вдень +1⁰…+2⁰.


Читати "Моя Київщина" у Telegram