#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 3-тє лютого

02.02.2021 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 3-тє лютого
Фото з мережі Інтернет

На Київщині температура повітря буде -7⁰…-5⁰ вночі, а вдень +1⁰…+3⁰. Вітер південно-західний з швидкістю до 3 метрів за секунду. На дорогах ожеледиця. Протягом дня мінлива хмарність, а також очікується мокрий сніг

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) прогнозується хмарна погоду з тимчасовими проясненнями. Температура повітря коливатиметься в межах -7⁰…-5⁰ вночі, а вдень 0⁰…+2⁰. Пориви вітру до 4 метрів за секунду. Без суттєвих опадів.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) також очікується потепління. Стовпчики термометрів за вікном покажуть -7⁰…-5⁰ вночі, а вдень повітря прогріється до +1⁰…+3⁰. Без суттєвих опадів.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) вночі буде холодно -6⁰…-5⁰ вночі, а вдень та +1⁰…+3⁰ вдень. Вітер північно-західний з швидкістю 3-4 метри за секунду. Протягом дня мінлива хмарність.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) температурні показники повітря будуть становити +1⁰…+3⁰ вдень та -7⁰…-5⁰ вночі. Пориви вітру до 3 метри за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) температура приземного шару атмосфери на рівні двох метрів буде -7⁰…-6⁰ вночі, а вдень +1⁰…+2⁰. На дорогах ожеледиця. Протягом дня очікується сніг.


Читати "Моя Київщина" у Telegram