#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 30-те січня

29.01.2021 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 30-те січня
Фото з мережі Інтернет

Завтра на Київщині  погодні умови буде формувати фронт оклюзії. Він зумовить снігопад та  різкі перепади температур повітря. Отже, стовпчики термометрів будуть коливатимуться в межах -8⁰…-6⁰ вночі та -2⁰…0⁰ вдень. Вітер південно-східний з швидкістю до 6 метрів за секунду. На дорогах ожеледиця

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) у суботу протягом дня хмарно та прогнозується сніг. Температура повітря очікується в межах -2⁰…0⁰ вдень, а вночі дані показники будуть -8⁰…-6⁰.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) фронт оклюзії принесе прохолодну погоду та опади. Температурні показники повітря будуть -8⁰…-6⁰ вночі та -2⁰…0⁰ вдень. На дорогах ожеледиця.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) вночі без опадів, а вдень піде сніг. Температура повітря становитиме -8⁰…-6⁰ вночі та -2⁰…0⁰ вдень. Вітер південно-східний з швидкістю до 5 метрів за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) очікується прохолодна погода з опадами у вигляді снігу. Вночі стоятиме мороз -8⁰…-6⁰, а вдень температурні показники будуть коливатися в межах 0⁰.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони)в суботу протягом дня хмарно та прохолодно. Дискомфорт також буде завдавати вітер та сніг. Своєю чергою температурні показники приземного шару атмосфери очікуються в межах -8⁰…-6⁰ вночі, а вдень -2⁰…0⁰. Пориви вітру до 4 метрів за секунду.

Читати "Моя Київщина" у Facebook